Referenser

"Den dagen då vi skulle ta våra bröllopsfoton var vädret ganska dåligt och platsen vi hade valt visade sig vara omöjlig att använda. Med Linas hjälp hittade vi snabbt nya platser som vi blev lika nöjda med och det dåliga vädret blev inget hinder för Lina som var väl förberedd på varierande omständigheter.
Både jag och min man tenderar att inte bli bra på bild. När vi tidigare har låtit fotografera oss så har det varit svårt att över huvud taget få någon bild där vi båda blivit bra samtidigt. När vi började fotograferingen med Lina gjorde hon oss snabbt bekväma och på gott humör trots att vi var nervösa inför den stundande vigseln. Det var både lätt att komma med egna önskemål och att få uppslag från Lina på hur vi kunde göra för att få ett gott resultat. När vi sedan fick våra foton var det en stor glädje att se de fina bilderna där vår personliga stil och våra önskemål fanns med, skickligt uppvisad med en suverän känsla för komposition och ljus. Framför allt så var vi båda fina samtidigt."
 
-Micke och Göran
 
 
"Jag tyckte att du verkligen hade blick för att skapa bra miljöer/bakgrunder för fotografierna. Vidare uppskattade vi att du verkligen tog dig tid att ta många foton och att peta i detaljerna så att resultatet blev bra. Vad beträffar fotona på gästerna hade du verkligen en fenomenal förmåga att få med alla gäster på åtminstone någon bild var. Vi är på det hela taget mycket nöjda med din insats vid vårt bröllop!"
 
-Ebba och Andrea
 
 
"Vi fick kontakt med Lina av en slump via hennes blogg och kan säga att vi gjorde ett väldigt bra val. En trevlig och duktig fotograf som har öga för detaljer - vinkla hakan lite neråt, dra fram en hårslinga lite mer osv. Hon är både professionell och personlig vilket gör att man känner sig bekväm framför kameran. Trots att vi båda anser oss svårfotade och jag blyg inför kameran, så kändes det bara roligt när vi väl var i Linas händer. Hon fick oss att slappna av och samtidigt fånga så många vackra bilder i olika miljöer - imponerande!"

-Paulina och Daniel
 
 
"Ingen av oss tycker egentligen om att bli fotograferade och vädret (gassande sol) i kombination med bröllopskläder och smink gjorde att utomhusfotograferingens förutsättningar inte var optimala. Lina fick dock oss att känna oss bekväma och avslappnade under fotograferingen. Och med lite svalkande pauser blev Resultatet spontana bilder blandat med mer 'poserande' bilder. Lina gjorde även ett förträffligt arbete och "coachade" oss rätt :)  Bilderna pryder nu våra väggar och tackkorten är skickade till släkt och vänner. Stort tack!"

-Terese och Mattias


"För mig var det en trivsam och oprententiös upplevelse att fotas av Lina. Hon fick allting att kännas lätt och såg möjligheter till motiv och färg i varje vrå. Lina jobbar spontant och ledigt men är samtidigt noggrann och ambitiös.
Själv hade jag nog aldrig tänkt tanken på att fotograferas omgiven av rosa blommor men litade på Linas kompetens och tänk så bra det blev!

Tusen tack för bilderna! Jag sitter nu och kollar runt på olika operasångares hemsidor och kan konstatera att de flesta bilderna är skit. Mina är mycket snyggare =)
"

-Jenny Hertzman, mezzosopran

Portfolio - Övrigt

På vissa kort står det "Wallin" som mitt efternamn, vilket är mitt tidigare efternamn. Sedan oktober 2011 heter jag Lyckelin. Det är såklart aldrig tillåtet att använda mina bilder utan tillstånd.
Portfolio - Djur

På vissa kort står det "Wallin" som mitt efternamn, vilket är mitt tidigare efternamn. Sedan oktober 2011 heter jag Lyckelin.

Denna kategori innehåller djur, både vilda och tama. Det är såklart aldrig tillåtet att använda mina bilder utan tillstånd.I bakgrunden hängde   Lodjursunge uppe i träd, 2011. Räv sommaren 2011 Säl sommaren 2011 Colorpoint beige Bone fox           Portfolio - Porträtt

På vissa kort står det "Wallin" som mitt efternamn, vilket är mitt tidigare efternamn. Sedan oktober 2011 heter jag Lyckelin. Det är såklart aldrig tillåtet att använda mina bilder utan tillstånd.

                    

Portfolio - Bröllop

Ursäkta röran, vi bygger om! ;) Ny hemsida är på gång.
 
 
 
 
.


 
.
 
.
 
 
.
 
 .
.
 
 
 
   
 

.
  
  
 
 
 
 
 
 
                         
 
 
 
    
 

Portfolio - Barn / Gravid

På vissa kort står det "Wallin" som mitt efternamn, vilket är mitt tidigare efternamn. Sedan oktober 2011 heter jag Lyckelin. Det är såklart aldrig tillåtet att använda mina bilder utan tillstånd.Portfolio - Natur

På vissa kort står det "Wallin" som mitt efternamn, vilket är mitt tidigare efternamn. Sedan oktober 2011 heter jag Lyckelin. Det är såklart aldrig tillåtet att använda mina bilder utan tillstånd.


Fält med blåklint Gräs som inte verkade komma från denna värld!      
 
 

RSS 2.0