Övrigt

Hundpromenader med fokus på hundmöten
Har du svårt att träna hundmöten i vardagen? Ibland stöter man inte på några hundar alls och i andra fall dyker det plötsligt upp en hund bakom hörnet, på alldeles för nära avstånd för att din hund ska klara av det. Din hund kanske är osäker på eller tvärtom alldeles för glad i andra hundar ni möter ute och tappar fokus på dig?

Vi träffas gemensamt i grupp och går en sträcka tillsammans. Promenaden tar ungefär en timme. Alla följer gemensamma regler att träna på det avstånd som behövs för att deras hundar ska klara av att göra rätt och att inte låta hundarna komma fram till varandra. Det ges uppgifter längs vägen för att variera utmaningarna för hundarna. Platsen för träffarna varierar också, men Pälsklingar utgår från Västerort.

Har din hund svåra problem med hundmöten, så rekommenderas inte denna promenad. Det kommer inte finnas tid att hjälpa till med svåra fall.

Vid intresse: Maila ditt intresse för att komma med på maillistan och få information om datum för promenader. Kontaktformulär finns här: Kontakt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0